Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 
št. ocen: 3
Stow Cirkus
-20%

Senzorična izkušnja: temna čokolada, oreščki

Cirkus je mešanica sezonskih specialty kav iz serije Regulars. Rezultat je mešanica s klasičnim profilom okusa po temni čokoladi in oreščkih. Kava ima nizke sadne kisline in jo priporočamo predvsem za turško pripravo kave. V pražarni Stow predstavlja mešanica Cirkus edinstveno kreiran okus. Kot baza mešanice prevladuje Brazilija, ki, da napitku poleg dobrega telesa tudi uravnotežene čokoladne okuse na katerih gradimo okus Cirkusa. Za sadnost dodajamo mešanice različne srednje ameriške kave

 

Cena: 4,99 € 3,99 € Najnižja cena pred akcijo: 4,24 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Pražarna STOW od rojstva daljnega leta 2015 in naša zavzetost za spremembo kulture pitja kave predstavljata drugačen način ponudbe kave na trgu. Ročno obrane kave kupujemo neposredno od kmetov in kooperativ manjših farmerjev. Kavo tretiramo, kot sezonski sadež zato jo tako tudi pražimo, da iz nje dobimo edinstvene okuse. V skodelici jo po praženju ponujamo sveže praženo, ko kava doseže vrhunec lastnega okusa in svežine. Naš izbor kav se sezonsko spreminja in prav ta raznolik izbor okusov, ki jih kave ponujajo vam želimo ponuditi.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.