Košarica

 

Št. produktov: 1

7,60 €

Na blagajno Izprazni košarico
 
 

(P)ostani hidriran! Voda, voda, voda!

(P)ostani hidriran! Voda, voda, voda!

08.03.2016

In še enkrat: voda. Večkrat pozabljamo, zakaj je pitje vode tako zelo pomembno za naše telo in zdravje. Vas boli glava - pijete dovolj vode? Imate težave s prebavo - ste poskusili z vodo? Vaš obraz nima leska, nimate volje in se počutite napihnjene - rešitev je lahko voda.

V tej brezbarvni tekočini brez vonja in okusa se skriva ogromno lepih lastnosti, ki so hkrati nujne za življenje, za naš obstoj, pa tudi za vsakodnevno počutje. Naše telo je sestavljeno iz 70 % vode, z njo je prekritih 71 % planeta, na dan bi jo morali spiti vsaj dva do tri litre. 

 Voda, zakaj je pomembna


9 razlogov zakaj je voda tako zelo pomembna

  1. nam daje energijo
  2. preprečuje utrujenost
  3. iz telesa odplakne strupe
  4. koži daje sijaj
  5. je naravno zdravilo za glavobol
  6. telo spravlja v ravnovesje
  7. izboljšuje imunski sistem
  8. nam izboljša razpoloženje
  9. s pitjem vode prihranimo denar


Voda, zakaj je pomembna

(P)ostanite hidrirani!

 Vse celice in vsi organi v telesu potrebujejo vodo za to, da lahko normalno funkcionirajo. Poleg tega voda uravnava telesno temperaturo, vlaži sklepe in skrbi za delovanje hrbtenice. Potrebno se je zavedati, da dnevno iz telesa izločimo precej vode in jo moramo nadomestiti.  Na to naj bodo pozorni predvsem tisti, ki se veliko ukvarjajo s športom, saj je zaradi znojenja zanje še toliko bolj priporočljivo, da izgubo tekočine ustrezno nadomestijo. Tudi pijače, kot so mleko, sokovi, alkohol in kofein vsebujejo snovi, ki telo izsušijo, zato je ob teh pijačah pametno piti še vodo.

Voda naj bo vaša najboljša prijateljica…

…in zvesta spremljevalka. Pa naj bo to v avtu, službi, med športnimi aktivnostmi, sploh pa takrat, kadar je vroče. Z vodo začnite dan, pravijo strokovnjaki, in sicer 30 minut po tem, ko se zbudite – to bo vaše organe spravilo v dnevni pogon; 30 minut pred vsakim obrokom – to bo izboljšalo prebavo; preden greste pod tuš – to bo znižalo krvni pritisk in tik preden zaspite – to bo zmanjšalo tveganje za srčni zastoj.

Voda, zakaj je pomembna


 

Priporočamo

  • Peach Tree

    Equa

    Cena: 18,50 € V košarico

    Stanje zaloge: na voljo

    Peach Tree 550ml

    EQUA spodbuja vaš aktiven življenjski slog, zato so pripravili kolekcijo stekleničk, ki so dodatno zaščitene s silikonom. Stekleničke so izdelane iz visoko kakovostnega ročno pihanega stekla.

    So izvrsten sopotnik za vsakogar, ki skrb za svoje zdravje in okolje postavlja na prvo mesto, ob tem pa ceni tudi kakovost in privlačen dizajn.

    Več o produktu »
     
     
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.